מצרכים לכ-30 יחידות:
לבצק:
3 כוסות קמח
3 כפות שמן צמחי
כוס וחצי מים פושרים
הכנת הבצק:
- מערבבים את המים והשמן.
- מוסיפים את המים לקמח לאט לאט, ולשים ללא הפסקה, עד שמתקבל בצק רך ומעט דביק.
למילוי:
קוצצים דק את כל הירקות למופיעים בהמשך:
סלסלה וחצי פטריות שיטאקי
בצל בינוני
גזר
חצי כוס כרוב
מעט נבטי חמניה
2 יחידות בצל ירוק
כף-שתיים רוטב סויה/טריאקי/צ'ילי- מה שתמצאו בבית
אחרי שקצצתם הכל, הקפיצו כמה דקות את הבצל, גזר והפטריות, הוסיפו את שאר המרכיבים וערבבו.
מרכיבים את הדים סאם:
מרדדים את הבצק כך שהוא יהיה דק מאוד, וקורצים ממנו עיגולים.
ממלאים במילוי הירקות וסוגרים היטב.
מאדים בסיר אידוי כ-10 דקות, עד שהבצק מוכן.
/ / / / / / / // // / / / / // / / / / / / // // / / / / // / / / / / / // // / / / / // / / / / / / // // / / / / // / / / / / / // // / / / / // / / / / / / // // / / / / // / / / / / / // // / / / / // / / / / / / // // / / / / // / / / / / / // // / / / / // / / / / / / // // / / / / // / / / / / / // // / / / / // / / / / / / // // / / / / // / / / / / / // // / / / / // / / / / / / // // / / / / // / / / / / / // // / / / / // / / / / / / // // / / / / // / / / / / / // // / / / / // / / / / / / // // / / / / // / / / / / / // // / / / / // / / / / / / // // / / / / // / / / / / / // // / / / / /
פוליסמן אולגה